Szűrés

A(z) okos otthon kulcsszót tartalmazó cikkek

Okos szenzor és okosotthon termékek az LG-től

2015. szeptember 7. -

Az LG az IFA 2015 kiállításon mutatta be új, intelligens otthon megoldásait. Az új LG SmartThinQ Szenzorral számos hagyományos háztartási gépet tehetünk „okosabbá”. Első alkalommal állították ki intelligens Lightwave sütőjüket és légkondicionálójukat is, melyek kompatibilisek az AllJoyn keretrendszerrel, az Allseen Aliance nyílt forráskódú IoT platformjával.

Tovább

Sör, wifi, panoráma – okostelefonnal irányítható házat terveztek

2015. július 27. -

Jono Williams, mérnök és grafikus által tervezett ház eszközeit napelem működteti, és egy okostelefonra letöltött alkalmazással lehet szabályozni.

Tovább

Lebegő kapcsolók a jövő otthonában

2015. június 16. -

A villamossági rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértőjeként ismert Legrand a felgyorsult világ és a változó piaci igények kihívásaira válaszolva megalkotta a Valena Life kapcsolócsaládot, amely a lakossági és az irodai környezetbe is egyaránt beilleszthető. A termékcsalád magyar vonatkozással is rendelkezik: a magyar fejlesztők munkáján túl a funkciók és a keretek döntő többsége a Legrand Zrt. szentesi gyárában készül.

Kulcsszavak: okos otthon, technológia
Tovább

A Google bemutatta IoT platformját

2015. június 1. -

Ahogy az várható volt, a Google éves fejlesztői konferenciáján sok mindenről lehullt a lepel, többek között a vállalat IoT (Internet of Things) platformja, a Project Brillo is bemutatkozott.

Tovább